Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Seçim Toplantısı

2014-2015 Eğitim- Öğretim yılında okulumuzda görev yapacak olan Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu seçimleri için toplantı yapılacaktır.

15.10.2014 5147

T.C.

ADAPAZARI KAYMAKAMLIĞI

Şehit Üsteğmen Selçuk Esedoğlu Anadolu Lisesi Müdürlüğü

2014-2015 Eğitim- Öğretim yılında okulumuzda görev yapacak olan Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu seçimlerini yapmak için Olağan Genel Kurul Toplantısı okulumuz çok amaçlı salonunda, 31/10/2014 Cuma günü saat 17:00'da, çoğunluk sağlanamadığı taktirde 07/11/2014 Cuma günü aynı yer ve saatte yapılacaktır.

Velilerimizin Okul Aile Birliği yeni yönetim kurulunu seçmek ve seçilmek üzere yapılacak toplantıya katılmasını rica ederiz.

1-      Açılış

2-      Yoklama

3-      Divan Teşekkülünün Oluşturulması

4-      Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun oluşturulması ve görüşülmesi