Şehit Üsteğmen Selçuk Esedoğlu Anadolu Lisesi Okul Aile Birliğinde Bayrak Değişimi

Şehit Üsteğmen Selçuk Esedoğlu Anadolu Lisesi Okul Aile Birliğinde Bayrak Değişimi

03.11.2014 2089

31 Ekim 2014 Cuma günü yapılan genel kurulda, yaklaşık 3 yıldır Şehit Üsteğmen Selçuk Anadolu Lisesi okul aile birliğinde görev yapan Cavit ARSLAN ve ekibi görevi Yaşar ULUSOY ve ekibine devretti.

Yapılan genel kurulda açılış konuşmasını yapan okul müdürü Yüksel HAMZAOĞLU yeni dönem ile ilgili projelerini anlatarak hedeflerinin Sakarya'nın en başarılı okulu olmak olduğunu belirtti. Aile Birliği Yönetiminde görev alan arkadaşlara ve desteklerini esirgemeyen sponsor firmalara teşekkür eden Yüksel HAMZAOĞLU velilerden desteklerinin devamını istedi.

Toplantıda faaliyet raporunu okuyan Aile Birliği başkanı Cavit ARSLAN öğrencisinin mezun olmasından dolayı zorunluluktan ayrılıyorum her türlü yardım ve desteğim devam edecek diyerek okul idaresine öğretmenlere ve velilere teşekkür etti.

Törende yönetim ve denetleme kurulu raporlarının okunup genel kurulda ibra edilmesinden sonra yeni yönetim seçimine geçildi.

2014-2015 Eğitim öğretim yılı Şehit Üsteğmen Selçuk Esedoğlu Anadolu Lisesi okul Aile Birliği şu şekilde oluştu.

Yönetim Kurulu

 Başkan: Yaşar ULUSOY

Başkan Yardımcısı: Adalet ERDOĞDU

Muhasip Üye: Metin KIRIK

Sekreter: Fulya ŞEN

Üye: Songül BOSTANCIOĞLU

Yönetim Kurulu Yedek Üyeliklerine ise Nurşen SARI, Esra KAYA BİRİNCİ, Raşit Kamil YILDIRIM, Aladdin CANTÜRK, Hakan ŞİRİNER seçildiler.

Denetleme Kurulu

Asil olarak; Metin ÇATALBAŞ, Nahit BEKTAŞ, Gülnur YILMAZ,

Yedek olarak; Meral HACIOĞLU, Yusuf VURDEM, Kader İLELİ seçildiler.

 

Toplantının sonunda okul müdürü Yüksel HAMZAOĞLU yeni yönetim kurulunu tebrik ederek hayırlı olması temennisinde bulundu. Daha sonra eski yönetim kuruluna plaket takdim etti. Okulun bazı projelerinde sponsorluk yapan hayır sever işadamı Yunus HAMZAOĞLU'na ise plaketi okul aile birliği başkanı tarafından verildi. Okulu geçen yıl LYS de başarıyla temsil ederek Tıp Fakültesi Hukuk Fakültesi kazanan ve okul birincisi olan öğrencilere hediyeleri verilerek hatıra fotoğrafı çektirildi.   


2014_11_okulaile12014_11_okulaile22014_11_okulaile32014_11_okulaile4