ŞÜSEAL Mezunları İftarda Buluştu

ŞÜSEAL Mezunları İftarda Buluştu

Sakarya'da, bu yıl ilki düzenlenen SEMED (Şehit Üsteğmen Selçuk Esedoğlu Mezunlar Derneği) iftar yemeği verildi.

Okulun bahçesinde verilen yemeğe Serdivan Kaymakamı Muhsin Çatmadım, Serdivan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali DERE Sakarya Milli Eğitim Şube Müdürleri Yüksel Hamzaoğlu, Alican Akdoğan ve Serdivan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Arslan katıldı. Liseden mezun olmuş öğrencilerin yanı sıra, geçmişte görev almış öğretmenler ve halen okulda görevli öğretmenler de iftar yemeğine yoğun bir ilgi göstererek katılımda bulundular. 

 

Yönetim kurulu adına konuşan Dernek Başkanı Özgür Yıldız, "1968 yılında Ozanlar Lisesi olarak kurulan okulumuz 2005 yılında okul türlerinde yapılan değişikliklerden sonra Şehit Üsteğmen Selçuk Esedoğlu Anadolu Lisesi adıyla eğitim-öğretim hayatına devam etmektedir. Bizler Şehit Üsteğmen Selçuk Esedoğlu  Anadolu Lisesi mezunları olarak tek bir çatı altında toplanmayı, sosyal faaliyet sürdürmeyi, çeşitli etkinlikler düzenlemeyi, geçmiş ile gelecek arasında bağ kurmayı, okulumuzun sorunlarının çözümünde katkıda bulunmayı ve öğrencileri desteklemeyi amaçlayarak Şehit Üsteğmen Selçuk Esedoğlu Anadolu Lisesi Mezunları Derneğini (SEMED) kurmaya karar verdik. Okulumuzun mezun öğrencileri ve okulumuzda görev yapan öğretmenlerin desteği ile okulumuz beden eğitimi öğretmeni Özgür Yıldız başkanlığında derneğimiz resmi olarak kurulmuştur. Bu sebeple okulumuzdan mezun olmuş öğrenciler ve görev yapmış ya da yapmakta olan tüm personeli derneğimizin bir parçası olmaya davet ediyoruz. Saygılarımızla" dedi. 

 

SELÇUK ESEDOĞLU'NUN ARKADAŞLARINDAN ANLAMLI HEDİYE

Selçuk Esedoğlu Mezunlar Derneği'nin kurulduğunu ve ilk organizasyonunu gerçekleştirdiklerini öğrenen Şehit Üsteğmen Selçuk Esedoğlu'nun Harp okulunda ki Sınıf arkadaşları, derneğimize anlamlı bir hediye ulaştırdı. Şehit Üsteğmen Selçuk Esedoğlu'nun künyesinin ve yapmış olduğu görevlerinin yazılı olduğu tablo, iftar yemeğine katılanları duygulandırdı.

 

 

 

25.05.2019 431

25-05-201925-05-201925-05-201925-05-201925-05-201925-05-201925-05-201925-05-2019