ŞÜSEAL'den En Anlamlı Ziyaret

Öğrencilerimiz Kaynarcalı şehit Ömer Akkuş´un Kaynarca´daki kabristanına giderek dua etti.

26.02.2017 450

Suriye´de sürdürülen Fırat Kalkanı harekatında El Bab bölgesinde şehit düşen Kaynarcalı Ömer Akkuş´un ebedi istirahatgahını Beden Eğitimi öğretmenimiz Özgür Yıldızin nezaretinde ziyaret eden öğrencilerimiz dua ederek, şehidin anne ve babasının elini öptüler. Aynı zamanda okulumuz eski Müdürü Muhammed Akkuş´un amcasının oğlu olan şehidimizin kabri başında duygusal anlar yaşandı. Eski öğrencilerini bu vesileyle tekrar gören Muhammed Akkuş hocamızın öğrencileriyle iftihar ettiği gözlerinden okunuyordu. Şehidin anne ve babasının hayır dualarını alan öğretmenimiz Özgür Yıldız´a ve öğrencilerimize ŞUSEAL ailesi olarak teşekkür ediyoruz.