Uzman Psikolog Neşe Ünal´dan

Uzman Psikolog Neşe Ünal´dan "Stres Yönetimi" Konferansı

YGS sınavı öncesi 12. sınıf öğrencilerimize Sakarya Üniversitesinden Uzman Psikolog Neşe Ünal tarafından Stres Yönetimi konulu konferans büyük ilgi gördü.

04.03.2017 702

YGS sınavına hazırlanan 12. sınıf öğrencilerimize Uzman Psikolog Neşe Ünal tarafından verilen "Stres Yönetimi" konulu konferans büyük ilgi gördü. Neşe Ünal; insan bedenin stres altında olduğu zaman anormal çalıştığını, bu durumun normale döndürmenin bazı teknikleri olduğunu belirtti. Öğrencilerin sınav stresiyle baş edebilmesinin mümkün olduğunu, basit nefes ve gevşeme egzersizleriyle stres altında anormal çalışan, terleme, kasılma, baş ağrısı, titreme, aşırı sinirlenme gibi tepkiler veren, bundan dolayı sağlıklı düşünemeyen bedenimizin normal çalışan sisteme dönebileceğini belirtti. YGS sınavıyla ilgili önemli psikolojik tüyolar veren Neşe Ünal öğrencilerimizin alkışları arasında konferansını tamamladı.