OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTI ÇAĞRISI (2. ÇAĞRI)

Şehit Üsteğmen Selçuk Esedoğlu Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı bir önceki toplantıda, toplantı yeter sayısına ulaşılamadığı için, 16 Ekim 2024 Çarşamba günü saat 16:10'da okulumuzun konferans salonunda ekteki program doğrultusunda gerçekleştirilecektir.

Velilerimizin okul aile birliğinin yeni yönetim kurulunu seçmek ve istekli velilerimizin seçilmek üzere yapılacak toplantıya katılmasını rica ederiz.

Murat ÜNAL                                                                      Coşkun TERZİOĞLU

Okul Aile Birliği Başkanı                                                             Okul Müdürü

13.10.2024 320

GÜNDEM:

1. Açılış ve yoklama,

2. Divan teşekkülü,

3. Saygı duruşu ve istiklâl marşımızın okunması,

4. Okul müdürünün açılış konuşması,

5. Yönetim kurulu faaliyet raporunun okunması ve ibrası,

6. Denetim kurulu faaliyet raporunun okunması ve ibrası,

7. Yeni yönetim kurulu asıl ve yedek üyelerinin seçimi (5 asıl, 5 yedek üye),

8. Denetim kurulu asıl ve yedek üyelerinin belirlenmesi seçimi (1 asıl, 1 yedek üye seçilmesi )